dijous, 9 de juny del 2011

Avui, a la plaça de la Font, pel País Valencià!

Avui, a les set de la tarda, hi ha convocada una concentració (plaça de la Font, davant l’Ajuntament) en suport a l’escola valenciana. A l’escola valenciana en la llengua del País Valencià que és la mateixa que la meva.

En aquest mateix Ajuntament, hi pot haver per un temps –un any? dos?- un alcalde del PP, amb els vots de CiU. És a dir, que la coalició que es presenta com la màxima expressió del catalanisme, que dóna lliçons de nació,  que reparteix carnets de català, i que excomunica els qui segons ells no són patriotes, no té cap problema en plantejar-se fer alcalde el representant, a Tarragona, de qui persegueix el català al País Valencià, del qui els deixa sense la llibertat de veure TV3; el partit que va recórrer l’Estatut. que va recollir signatures contra l’Estatut –i en fons contra Catalunya-  i que va atiar encara més la permanent catalanofòbia d’amplis sectors d’Espanya. Aquest partit, i no un altre, és el que pot acabar obtenint l’alcaldia de Tarragona, amb els vots de CiU. Amb els vots de CiU, que s’ha de dir i repetir per qui no ho hagi entès.

I després continuaran donant lliçons de sobiranisme i de catalanitat i no sé què més. I es creuran amb el dret de decidir qui és català i qui no. I segur que algun d'aquests elements serà aquest vespre, a la plaça, amb una estelada.

A la merda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada