dilluns, 3 de gener del 2011

Nou Govern (1)

Ja tenim nou govern, i ja ha començat a dir coses. Encara no a fer-ne, però tot arribarà, de manera que  paciència, i cent dies de gràcia, com és el costum. Fins i tot quan els qui ara els demanen no van ser gaire generosos a l’hora de practicar-lo.

Però compatible amb aquests dies de gràcia és l’observació de la diferència d’actituds de determinats sectors mediàtics. En menys de vint-i-quatre hores, el  conseller de Política territorial i el d’Agricultura van dir, el primer, que això del transvasament de Roina estava descartat, i el segon que no, que el tenia present. Heu sentit alguna acusació de desgavell, de desordre, d’olla de grills? Heu llegit cap editorial de la retaguàrdia o alguna columna del torquemada de torn? Mai de la vida. Al govern anterior, hagués faltat temps. Ara, res de res.

O els opinadors de l’independentisme gesticulador, que no paraven de fustigar ERC per qualsevol cosa que no fos proclamar la independència cada deu minuts, els heu sentit dir res sobre el fet que la vicepresidenta digui que això de les consultes res de res, o que la consellera de justícia sigui la mateixa que va perseguir la consulta d’Arenys? No, és clar. Mutis. Com la sordina al concert econòmic, l’endemà mateix de les eleccions. Algú s’imagina el pandemònium que haguessin organitzat si una cosa així l’hagués dita un conseller d’ERC?

Ni que sigui per passiva, ara es posarà més de manifest l’hostilitat amb què la gent d’ordre va tractar l’anterior govern. I això que els d’ara són els millors, diuen!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada